Levering og montering

Velemo Møbelservice sørger for professionel og nænsom håndtering af dine møbler

Når du investerer i møbler, særlig af høj kvalitet og værdi, er leveringen ikke længere et spørgsmål om tid og pris, men om tillid og professionel håndtering.

Efter aftale med dig eller den forretning hvor du har handlet dine møbler sørger vi for levering og montering af dine nye møbler hvor og hvornår det passer ind i din hverdag.

Med stor erfaring og høj rutine er Velemo Møbelservice i stand til nænsomt at få placeret dine møbler til aftalt tid og sted.

Tiden er den mest værdifulde ressource vi har. Vi ved hvor vigtig det er for dig at bruge tiden fornuftigt. Derfor kan du trygt overlade håndteringen og monteringen af dit nye møbel til Velemo Møbelservice.

levering-montering-velemo-moebelservice-dk

Håndtering af møbler i
forbindelse med flytning 

Ved flytning fra den ene bolig til den anden, kan der opstå behov for hjælp til afmontering, nedpakning og montering på ny af familiens møbler.

Hos Velemo Møbelservice sørger vi for at afmontere og nedpakke jeres møbler forsvarligt.

Vi tilbyder opbevaring af senge under gode og trygge forhold, alt imens I får alle de andre praktiske ting på plads i forbindelse med flytningen til jeres nye hjem. Vi sørger for emballering af madrasser afhængig af type og størrelse.

I samme forbindelse kan vi sørge for den nødvendige emballage til længere tids opmagasinering, transport eller flytning med container til ind – eller udland. 

opbevares under de helt rigtige luft, fugt og temperaturforhold, så jeres møbler får et ophold på første klsasse, alt imens I får alle de andre praktiske ting på plads i forbindelse med flytningen til jeres nye hjem.

Hvis du vil høre mere om mulighederne for afmontering og nedpakning af dine møbler, så ring til os i dag på mobil 28581320 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Håndtering af møbler i
forbindelse med flytning 

Hos Velemo Møbelservice tager vi altid miljøet alvorligt i forbindelse med udførelsen af vores opgaver.

De primære emballagematerialer vi står tilbage med efter en håndtering af møbler, er plast, pap og flamingo.

Vi sørger for miljøvenlig bortskaffelse på genbrugsstationen. 

Mod et tillæg på 500 kr. inkl. moms kan vi bortskaffe både møbler og emballage miljøvenligt for dig.